Bloggen:

Fortabt i det Hellige Land er en blog, der fokuserer på begivenheder, både historiske og aktuelle, i hvad der populært kendes som “det Hellige Land” i de tre religioner, jødedommen, kristendommen og islam, dvs., primært med fokus på Israel og Palæstina. Grænser er flydende og derfor ikke endeligt defineret i forhold til denne blog.

Jeg vil primært udgive artikler og projekter, hvor artikler er kortere konkrete tekster, mens projekterne er udgivelser jeg har arbejdet på over længere tid og som ofte vil have et element af historiefortælling.

Artikler vil være delt op i tre primære kategorier; religion, politik og historie. Udover de tre kategorier vil der være andre kategorier for emner, der ikke direkte vedrører hovedtemaerne for bloggen, nemlig fotografering og arkitektur, som er to ting der interesserer mig rigtig meget og som begge vil have nogen relevans for hvad jeg ellers skriver om her på bloggen.

Bloggeren:

Mit navn er Samuel. Jeg er oprindeligt fra Danmark, men har boet i Israel/Palæstina i en del år. Her bor jeg med min kone og vores børn, hvor jeg til dagligt arbejder for en high-tech virksomhed, der fokuserer på slægtsforskning og DNA tests.

Jeg har en akademisk uddannelse med fokus på studiet af religion, især de tre monoteistiske religioner nævnt ovenfor, både historisk og sociologisk, og har studeret henholdsvis på Københavns Universitet og Hebrew University. Jeg har stor interesse i historie og religion, samt religion og samfund, hvordan religioner er blevet formet gennem tiden, samt hvordan religioner former samfundet i dag.

Jeg er også en engageret amatørfotograf og elsker fotografi som udtryksform. Et af mine mål med denne blog er at kombinere min passion for fotografering med min uddannelse og dele den smule viden, som jeg måtte have fået igennem mine studier og min tid hernede, sammen med visuelle præsentationer af stedet.

Angående indhold på bloggen, dvs., det skrevne, billeder, mm.:

Alle billeder præsenteret her på bloggen er taget og redigeret af mig, med mindre andet er angivet i de respektive indlæg. Jeg forbeholder mig alle rettigheder til billederne. Hvis du skulle have interesse i et eller flere af billederne, er du velkommen til at kontakte mig.

Alt det skrevne er nedfældet af mig, med mindre gjort tydeligt at det er citeret eller skrevet af anden hånd. Det er selvfølgelig tilladt at citere inden for de tilladte grænser i forhold til lovgivning og alt det, jeg vil dog bede at jeg krediteres og meddeles om dette, hvis det sker.


Israelske Nyhedsopdateringer

HaAretz

Jerusalem Post

Ynet News (Yediot Aharonot)


Seneste Kommentarer